Activiteiten

Sport en bewegen

 

In verband met het coronavirus zijn alle activiteiten van MUMC+ sport en beweegt tot nader order afgelast.

 

MUMC+ sport en beweegt is voor iedereen die op de loonlijst staat van het ziekenhuis, lid is van eXam of lid is van de vrijwilligersorganisatie.
Sportief of niet, MUMC+ sport en beweegt is voor iedereen die meer wilt sporten en bewegen. MUMC+ sport en beweegt is onderdeel van de RVE - OG, afdeling fysiotherapie.

[image3:full:center]

[image4:full:center]
Twee keer per banenzwemmen en/of deelnemen aan aquafit4you in het Geusseltbad. Kijk voor het volledige programma op https://www.geusseltbad.nl/

Lidmaatschap
Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden dient u naast het lidmaatschap van eXam ook lid te worden van MUMC+ sport en beweegt. U krijgt dan toegang tot alle sport- en beweegmogelijkheden inclusief de MUMC+ sport en beweegt zwempas waarmee u twee keer per week kunt gaan zwemmen bij het Geusseltbad. Dit lidmaatschap kost 5 euro per maand.     U gaat het lidmaatschap van MUMC+ sport en beweegt aan voor 1 jaar, tussentijds op te zeggen. Na het eerste jaar is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar. Wilt u enkel éénmalig deelnemen aan een cursusgroep? Dan hoeft u geen lid te zijn en betaalt u éénmalig €10,- voor deelname aan de volledige cursus.

Lessen reserveren doe je altijd via deze link, dus NIET via de reguliere site van het Geusseltbad.

Contact
Voor inhoudelijke vragen, aanmelden voor groepen en het aanvragen van de zwempas kunt u contact opnemen met: 
Victoire Loffeld, secretaresse MUMC+ sport en beweegt
E.: sportenbeweegt@mumc.nl

Namens Maastricht UMC+:
___________________________________________


Stuur een bericht naar sportenbeweegt@mumc.nl om hardloopkleding van Craft en/of fietskleding van Bioracer te bestellen. Alle items worden tegen 50% van de inkoopprijs aangeboden.