Activiteiten

Sport en bewegen

 

MUMC+ sport en beweegt is voor iedereen die op de loonlijst staat van het ziekenhuis, lid is van eXam of lid is van de vrijwilligersorganisatie.
Sportief of niet, MUMC+ sport en beweegt is voor iedereen die meer wilt sporten en bewegen. MUMC+ sport en beweegt is onderdeel van de RVE - OG, afdeling fysiotherapie.

Twee keer per banenzwemmen en/of deelnemen aan aquafit4you in het Geusseltbad. Kijk voor het volledige programma onder Zwempas handleiding op deze site!

Lidmaatschap
Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden dient u naast het lidmaatschap van eXam ook lid te worden van MUMC+ sport en beweegt. U krijgt dan toegang tot alle sport- en beweegmogelijkheden inclusief de MUMC+ sport en beweegt zwempas waarmee u twee keer per week kunt gaan zwemmen bij het Geusseltbad. Dit lidmaatschap kost 5 euro per maand.U gaat het lidmaatschap van MUMC+ sport en beweegt aan voor 1 jaar, tussentijds opzeggen is niet mogelijk. U gaat het lidmaatschap van MUMC+ sport en beweegt aan voor 1 jaar, tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Wilt u enkel éénmalig deelnemen aan een cursusgroep? Dan hoeft u geen lid te zijn en betaalt u éénmalig €10,- voor deelname aan de volledige cursus.

Contact

Voor inhoudelijke vragen, aanmelden voor groepen en het aanvragen van de zwempas kunt u contact opnemen met: 
Victoire Loffeld, secretaresse MUMC+ sport en beweegt
E.: sportenbeweegt@mumc.nl

___________________________________________

Stuur een bericht naar sportenbeweegt@mumc.nl om hardloopkleding van Craft en/of fietskleding van Bioracer te bestellen. Alle items worden tegen 50% van de inkoopprijs aangeboden.