Excursies

Stijlvolle lunch in kasteel Vaalsbroek en wijnproeverij in Vijlen (nieuwe datum, onder voorbehoud)

Donderdag 24 september 2020

Wij hebben een feestelijke lunch georganiseerd in kasteel Vaalsbroek in Vaals met daarop volgend een wijnproeverij in Vijlen.Voor het vervoer hebben wij een bus ingezet, dus niemand hoeft zich zorgen te maken over het vervoer met een drankje op.

Het idee is om 11.00 uur te vertrekken met de bus vanaf de Oxfordlaan bij het ziekenhuis. Om 12.00 uur zijn we uitgestapt en kunnen via de kasteeltrappen naar de GROENE KASTEELKAMER waar speciaal voor ons de feestelijke tafels al zijn gedekt.  In de gang staat alles in buffetvorm klaar. Hier kunnen we in alle rust gezellig met elkaar lunchen tot een uur of 14.30.

Sint MartinusHierna stappen we weer in de bus en gaan naar de wijngaard van Sint Martinus in Vijlen. Wijngaard St. Martinus is een innovatief wijnbedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De wijngaard bestaat al sinds 1988 en was de eerste die rode wijnen maakte in Nederland.


Hier krijgen wij een leuk en enthousiast verhaal over het ontstaan van het wijngoed, een rondleiding tussen de druiven en een kijkje in de keuken van het wijn maken. En….. vanzelfsprekend een heerlijke wijnproeverij. Als het weer een beetje meezit kunnen we op het terras uitkijkend  over het prachtige Limburgse landschap genieten van een heerlijk glas wijn.
Om 17.00 uur stappen we weer in de bus en worden we weer afgeleverd bij het MUMC+.

De kosten voor dit verzorgde uitstapje bedraagt voor de leden € 35,00 en voor de introducees € 45,00.
Deze kosten kunnen worden overgemaakt naar bankrekening NL21INGB0005171294 t.n.v. Vereniging eXaM, o.v.v. Kasteel Vaalsbroek en uw volledige naam !!
Het is zeer wenselijk dat het betreffende bedrag wordt overgemaakt vóór 20 februari a.s.

inschrijvenmax. aantal inschrijvingen bereiktReservelijstReservelijst